Отборите на ЦСКА 1948 и Черно море завършиха наравно 0:0

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Черно море завършиха наравно 0:0
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 и Черно море не се победиха в мач с два отменени гола

Отборите на ЦСКА 1948 и Черно море приключиха наедно 0:0 в среща от 13-ия кръга на Първа лига, която се игра на стадиона в Бистрица.

Въпреки нулевото реми и двата отбора имаха своите обстановки в срещата, като домакините даже трябваше да преглътнат и обстоятелството, че две техни попадения бяха анулирани.

Първото от тях пристигна в 53-та минута, когато Ивайло Чочев се разписа с глава след подаване от ъглов удар на Георги Русев, само че системата ВАР се намеси, с цел да подскаже на арбитъра Георги Димитров, че голмайсторът Чочев е направил нарушаване в офанзива и по този начин голът беше анулиран.

Десет минути преди края на постоянното време " алените " още веднъж пратиха топката във вратата на гостите този път посредством Елитон, който обаче беше в състояние на засада и по този начин и това попадение не беше зачетено.

Между тези две обстановки пък " моряците " стигнаха до заплаха посредством резервата Велислав Василев, който стреля от границата на наказателното поле, само че Даниел Наумов се регистрира с значимо избавяне.

В последна сметка гол по този начин и не падна и по този метод двата тима поделиха точките. ЦСКА 1948 остава отпред в подреждането с 27 точки, до момента в който Черно море е 5-ти с 23 пункта. Варненци обаче имат и мач по-малко спрямо днешния си противник.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР