Отборите на ЦСКА 1948 и Ботев Враца излизат един срещу

...
Отборите на ЦСКА 1948 и Ботев Враца излизат един срещу
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 иска да продължи възхода си срещу Ботев Враца

Отборите на ЦСКА 1948 и Ботев Враца излизат един против различен във втория дуел от съботната стратегия на петия кръг в родната efbet Лига. Срещата на стадион „ Витоша “ започва в 21:00 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата ще проследим конфликта минута по минута.

„ Червените “ нямат загуба от началото на акцията и ще се опитат да продължат с положителната си серия. Наставникът на отбора Любослав Пенев обаче не остана удовлетворен от многото пропуски на неговите нападатели след победа с 1:0 над Хебър Пазарджик в предишния кръг, като съобщи, че „ Трябва да вкарваме повече “.

Джонатан Перейра продължава да има проблеми в бедрото от мача с Лудогорец и остава под въпрос за мача. Иначе продължава отличната серия на Георги Русев, който към този момент има три гола от началото на акцията и сигурно е един от футболистите, които вършат най-силно усещане.

Интересно ли е дали наставникът на столичани ще предприеме някакви промени в офанзивата на „ алените “. От началото на сезона закрепостен титуляр е Александър Колев, а футболисти като Ангел Бастунов, Рафаел Енрике, Марио Топузов, дружно с Русев, наподобяват като положителни варианти за двата фланга и зад централния нападател.

В лагера на врачани търсят втората си победа от началото на сезона. Тимът обаче ще би трябвало да гони това без централния си нападател Венцислав Христов, който „ изгоря “ за три мача след наивния червен картон, който получи след удара против Райън Бидунга от Локомотив Пловдив в предишния кръг.

Наставникът на Ботев Росен Кирилов пък излиза в двубой против някогашния си тим. Интересно е, че врачани не изгубиха единствено в 1 от 4-те си мач против ЦСКА 1948 в елита, като головата разлика е 10:1 в интерес на „ алените “.

Добрата вест за Кирилов пък е, че Сантяго Монтоя ще бъде разполагаем за днешния конфликт.

Главен арбитър на срещата ще бъде Иво Андреев.

/ /

21:00 часа |

efbet Лига, 5-и кръг

Вероятни сформира на двата тима:

ЦСКА 1948 ( 4-1-4-1) : Наумов – Джонатан, Марин, Даскалов, Фуртадо – Чочев – Енрике, Октавио, Охене, Г. Русев – Ал. Колев

Старши треньор: Любослав Пенев

БОТЕВ ВРАЦА ( 4-2-3-1) : Кр. Костов – Фераресо, Фелипе, Кавдански, Мендоса – Ч. Ивайлов, Ст. Гаврилов – Генов, М. Маринов, Да Силва - Переа

Старши треньор: Росен Кирилов

Главен арбитър: Иво Андреев, град София

Стадион: „ Витоша “, град Бистрица

Начало: 21:00 часа

Пряко по: DIEMA SPORT
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР