Отборите на Царско село и ЦСКА 1948 поставят началото на

...
Отборите на Царско село и ЦСКА 1948 поставят началото на
Коментари Харесай

Царско село гони първа победа за годината срещу непредвидимия ЦСКА 1948

Отборите на Царско село и ЦСКА 1948 слагат началото на 22-ия кръг в родната efbet Лига. Двубоят на стадион „ Царско село “ започва в 17:30 часа и ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим конфликта минута по минута. Съдия на мача е Димитър Димитров.

11 точки разделят двата тима в класирането, като срещата през есента приключи с победа 1:0 за „ алените “.

Безспорно най-интересната фигура в актуализирания отбор на Царско село е италианският треньор Андреа Сасарини. Откакто той е отпред на „ царете “, йогата е на особена респект в тима, въпреки че това към този момент не дава резултат. Под негово управление тимът загуби и двата си мача след подновяването на шампионата - от Берое и Локомотив Пловдив. Царско село няма победа от октомври и е в серия от пет следващи загуби. Италианецът обаче остава оптимист за бъдещето.

„ Обичам моите момчета, те дават сърце и душа на терена. Очаквам в близко бъдеще тимът да израсне. А през май може да създадем огромен ваучър за оставането ни в елита “, съобщи Сасарини.

Двубоят сред Царско село и ЦСКА 1948 е забавен и от треньорска позиция. 183 мача в професионалния футбол за Николай Киров против 2 за Сасарини, българската увереност против италианската страст, футболният прагматизъм против йогата.

И двата тима се укрепиха през седмицата. Царско село взе Артур Крачун от Локомотив Пловдив чартърен до края на сезона. Тимът е в серия от 5 следващи загуби и няма победа от месец октомври насам. Осем от всички 11 точки пък бяха взети вкъщи.

В дните преди мача ЦСКА 1948 притегли 21-годишния ганайски бранител Кристофър Ачемпонг. Проблемите в състава са свързани с наказването на Александър Александров, а контузии лекуват Ивайло Чочев, Деян Лозев, Ивайло Климентов и новото попълнение Карлос Охене.

/ /
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР