Отборите на Царско село и Славия излизат днес от 17,30

...
Отборите на Царско село и Славия излизат днес от 17,30
Коментари Харесай

Царско село и Славия закриват кръга в efbet Лига

Отборите на Царско село и Славия излизат през днешния ден от 17,30 часа на " Арена Царско село " в последния дуел от 20-ия кръг на efbet Лига.

Двубоят опълчва два отбора от долната половина на таблицата на краткотрайното класиране. Царско село върви девети с 21 точки и обявява упоритости за място в топ 6, до момента в който Славия заема 12-ата позиция с 16 точки и се бори за оцеляването си, което е много непривично за най-стария столичен клуб. И двата тима записаха победи в последния кръг и излизат с високо самочувствие.

Треньорът на " царете " Любослав Пенев няма никакви проблеми със състава, защото може да разчита на всички налични футболисти. След изтърпяно наказване в групата се завърна капитанът Реян Даскалов. Именно с позицията на десния бек е обвързвана и главната алтернатива на Пенев, който може да пусне от първата минута и някогашния бранител на Славия Христо Попадийн. Бранителят е окуражен да покаже, че погрешно е бил освободен от отбора от " Овча купел ".

Проблеми със състава няма и наставникът на Славия Александър Тарханов. От сметките му отпада само нападателят Ивайло Димитров, който е контузен и не е подготвен на 100 %.

Двата отбора са играли три пъти между тях на равнище хайлайф, като Славия е спечелила всички срещи, а головата разлика е 5:1. Дали ще станем очевидци на първи триумф на Царско село следва да разберем.

Вероятни сформира:

Царско село: Пласид, Попадийн, Бандаловски, Кавдански, Марков, Георгиев, Деса, Мартенс, Андерсон, Стеванович, Роси.

Славия: Вуцов, Антовски, Христов, Гандри, Патев, Макрилос, Вълчев, Кирилов, Сораков, Стоев, Рангелов.

efbet Лига 20 кръг, понеделник 8 март  Царско село 17:30предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР