Отборите на Царско село и Лудогорец ще си дадат среща

...
Отборите на Царско село и Лудогорец ще си дадат среща
Коментари Харесай

Efbet Лига се завръща: На сцената излизат Лудогорец и Царско село

Отборите на Царско село и Лудогорец ще си дадат среща довечера в София от 18:30 часа, в дуел от 14-тия кръг на efbet Лига. Срещата можете да наблюдавате директно по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и в развиване минута по минута в GONG.BG.

За новаците в елита срещата ще пропуснат поради травми Антонио Георгиев и новото попълнение Дамиен Марие. За дуела обаче съумя да се възвърне Емануил Манев. Срекан Юсеин няма да играе, тъй като е чартърен точно от Лудогорец.

Тимът на Никола Спасов към момента помни загубата точно от Лудогорец в дебюта си в efbet Лига с 0:2. Въпреки това крилото на Царско село - Родни Антуи - е във форма и подготвен за следващия конфликт.

От друга страна в Лудогорец контузени остават Владислав Стоянов и Яцек Горалски. Под въпрос са Клаудиу Кешеру и Драгош Григоре, само че вратарят Ренан е подготвен за игра. Стражът се подложи на интервенция от херния и му трябваха няколко седмици, с цел да се възвърне. Заради проблемите на Ренан, запаса на Пламен Илиев против Еспаньол бе 19-годишният пазач на дубъла Дамян Дамянов.

Има възможност се последният нов футболист на Лудогорец - израелският ляв бек Талеб Тауата, да дебютира в българското състезание точно против Царско село. Причината е, че съвсем несъмнено треньорът на “орлите” Станислав Генчев ще даде отмора на титуляра на тази позиция Антон Недялков. Тауата, който за последно бе играл в Айнтрахт (Франкфурт), е записал единствено един мач за “орлите” - против Нефтохимик за Купата на България.

Вероятно Генчев ще направи и други промени, с цел да резервира силите на някои от главните си играчи, измежду които Марселиньо, Рафаел Форстър и Стефан Баджи.

Повече от три години изминаха от последната загуба на Лудогорец в шампионата в мач в столицата. В шампионата пък футболистите на на Станислав Генчев имат 6 следващи победи и 7 следващи "сухи мрежи ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР