Отборите на Царско село и Лудогорец се изправят един срещу

...
Отборите на Царско село и Лудогорец се изправят един срещу
Коментари Харесай

Лудогорец гостува на неудобен съперник в лицето на Царско село

Отборите на Царско село и Лудогорец се изправят един против различен в късния съботен дуел от програмата на efbet Лига. " Орлите " на Валдас Дамбраускас са устремени към поредна турнирна победа, която да ги приближи до мечтаната купа. Срещу тях обаче са " царете " на Любо Пенев, които по традиция постоянно затрудняват фаворизирания клуб от Разград.

Двата отбора неотдавна премериха сили и в шампионата за Купата на България, като борбата в столицата приключи със " зелена " победа 2:1.
 Валдас Дамбраускас: Искам да видя моите играчи да играят по-доминиращо и... авантюристичен
Дамбраускас: Искам да видя моите играчи да играят по-доминиращо и... авантюристичен

" Виждаме по какъв начин доста тимове против нас сменят тактиката "

Любо Пенев се чака да заложи на системата 4-1-4-1, като в предни позиции ще работи Карим Роси, а в ролята на отбранителен халф би трябвало е Антонио Георгиев. Четиримата в средата на терена ще са Стефан Христов, Лъчезар Балтанов, Димитър Костадинов и Андерсон Кордейро. На вратата неоспорим №1 е Джони Пласид, а защитата ще е в състав Реян Даскалов, Иван Бандаловски, Мартин Кавдански и Луи Нганиони.



Добрата вест в лагера на гостите е обвързвана с Кирил Десподов, който ще се завърне измежду 11-те на Лудогорец и дружно с Вандерсон, ще зарежда с подавания централния нападател Клаудиу Кешеру.
 Лудогорец демонстрира интерес към Гаюс Макоута
Лудогорец демонстрира интерес към Макоута

Шампионите са харесали футболиста още преди идването на Дамбраускас

Дамбраускас още веднъж ще прибегне до трима в отбрана, като през днешния ден това ще са Оливие Вердон, Жосуе Са и Георги Терзиев. Сисиньо и Бърнард Текпетей ще играят по двата фланга, а двойка вътрешни полузащитници ще са Анисе Абел и Алекс Сантана. На вратата ще е Кристиан Кахлина, който се обрисува да е първи избор на поста, макар сериозната конкуренция.

От началото на втория полусезон Лудогорец завоюва всичките си публични мачове, като се изключи гостуването на Локомотив (Пловдив), когато загуби с 2:3. Царско село играе на приливи и отливи, само че към момента има късмет да се пребори за място в първата шестица.
 Стойне Манолов: Любо Пенев е знак на ЦСКА, няма по какъв начин да отиде във ФК ЦСКА 1948
Стойне Манолов: Любо Пенев е знак на ЦСКА, няма по какъв начин да отиде във ФК ЦСКА 1948

" Червените " търсят нов треньор

Двата тима са се срещали общо 4 пъти, като салдото от тях е три победи за Лудогорец и едно тъждество.

Главен арбитър на срещата е Станислав Тодоров от Шумен, с помощници Даниел Ников и Никифор Велков. Делегат на БФС е Станислав Вълков, а работата на реферите ще следи Атанас Бозев.
 Саша Антунович: Любослав Пенев е най-хубавият треньор в България
Антунович: Любо Пенев е най-хубавият треньор в България

" С показаното дотук се вижда, че имаме стойностен тим и играем най-красивия и атрактивен футбол в България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР