Отборите на Царско село и Черно море откриват 11-тия кръг

...
Отборите на Царско село и Черно море откриват 11-тия кръг
Коментари Харесай

Черно море ще гони трети пореден успех срещу Царско село

Отборите на Царско село и Черно море откриват 11-тия кръг в efbet Лига с дуел между тях в петъчната вечер. Срещата е с начален час 20:00 и ще се организира на комлекса "Царско село " в София.

Мачът ще може да бъде следен е ефира на DIEMA SPORT, както и на онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA. Ние от GONG.bg ще проследим срещата онлайн минута по минута.

Домакините от Царско село влизат в срещата във допустимо най-минорно въодушевление. Състезателите на Никола Спасов записаха 3 следващи загуби в шампионата след мощните игри през месец август, а преди дни бяха разрушени от втородивизионния Кариана Ерден в 1/16 финалните на Купата на България.

Гостие от Варна, от своя страна, съумяха да реализират през предишния уикенд първа победа след 7 кръга без таката, надделявайки с 2:0 против състава на Ботев Пловдив на "Тича ". За Купата на България "моряците " също не разочароваха, като реализираха удобен триумф с 3:0 против Ботев Ихтиман. Сега Илиян Илиев и неговите момчета се целят в трети следващ триумф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР