Отборите на Спартак Варна и Черно море се изправят тази

...
Отборите на Спартак Варна и Черно море се изправят тази
Коментари Харесай

Време е за дербито на Варна: Спартак и Черно море в битка за морската столица

Отборите на Спартак Варна и Черно море се изправят довечера един против различен в дуел от деветия кръг на Първа Лига. Мачът на " Коритото " стартира в 20:00 часа, а основен арбитър ще бъде Георги Кабаков.

Спартак и Черно море са с еднакъв брой точки - 15 и заемат четвърто и пето място. Двата отбора са с безусловно идентични индикатори, като само разликата е в това, че " моряците " имат с един позволен гол по-малко и по тази причина са по-напред в класирането.

Спартак Варна са в серия от четири мача без загуба, само че записаха две следващи равенства в последните си два дуела - против Левски (0:0) и Ботев (Враца) (1:1).

Черно море от своя страна е в серия от пет следващи срещи без загуба, само че също като градския си противник записа две следващи равенства. Първо " моряците " направиха 0:0 с Лудогорец, а по-късно приключиха наедно вкъщи против Арда (1:1).

Домакините от Спарта припомнят, че на мястото на някогашните каси на входа на стадиона откъм улица Прилеп са отворени две нови каси, намиращи се на гърба почитател магазина. За всички почитатели на Соколите за най-голямо улеснение, сигурност и експедитивност при влизане на стадиона е целесъобразно да употребяват двата основни входа откъм бул. " Левски ".

Затварят улици във Варна поради футболното дерби

Във връзка с провеждането на футболна среща сред тимовете на ПФК „ Спартак “ - Варна и ПФК „ Черно море “ - Варна за времето от 17:30 часа до към 23 часа (до привършване на мероприятието) ще бъде прекратено придвижването на ППС по ул. „ Кирил Шиваров “ (в региона на стадион „ Спартак “).

При пораждане на нужда ще бъде прекратено и придвижването на ППС в интервала 17:45 часа – 19:00 часа , както следва:

1. Бул. „ Цар Освободител “ – дясното платно (посока кварталите), в правата от кръстовището с бул. „ Осми крайморски полк “ до кръстовището с ул. „ Отец Паисий “;

2. Ул. „ Отец Паисий “ – в правата от кръстовището с бул. „ Цар Освободител “ до кръстовището с ул. „ Прилеп “;

3. Ул. „ Прилеп “ – в правата от кръстовището с ул. „ Отец Паисий “ до кръстовището с бул. „ Васил Левски “.

Промяната в организацията на придвижването ще бъде обезпечена от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР