Отборите на Славия и ЦСКА ще премерят сили отново, този

...
Отборите на Славия и ЦСКА ще премерят сили отново, този
Коментари Харесай

Славия и ЦСКА в нов сблъсък за Sesame Купа на България

Отборите на Славия и ЦСКА ще премерят сили още веднъж, този път в конфликт от 1/8-финалите на Sesame Купа на България. Двубоят на " Александър Шаламанов " започва в 17:30 часа, а на Gong.bg ще проследим най-важното от него.

Четири дни по-късно двата столични отбора още веднъж се изправят един против различен на стадион „ Александър Шаламанов “. В петък дуелът им за състезание приключи 1:1, откакто „ алените “ поведоха в 67-ата минута, само че „ белите “ изравниха в 86-ата. Същият бе резултатът сред двата отбора и по-рано през сезона.

До тук в шампионата двата тима отстраниха по един конкурент от Втора лига. Славия се оправи с 4:1 в гостуването си на Янтра Габрово, въпреки че имаше моменти, в които за „ белите “ не бе по никакъв начин елементарно на терена. ЦСКА пък мина без особени компликации през Черноморец Балчик и класическото 3:0.

Тези победи са част от една мощна серия и на двата тима. Славия е без загуба във към този момент пет поредни срещи, като завоюва в четири от тях, а включително попада и триумф над Лудогорец в Разград. Равенството в петък пък постави завършек на поредност от пет следващи триумфа за ЦСКА. Тимът обаче остава непобеден от 13 август насам или тъкмо 17 срещи.

Две промени направи старши треньорът на Славия Златомир Загорчич за второто следващо домакинство на ЦСКА. В групата се завръща лекуващият леко разтежение Мартин Сораков, който заменя наказания  поради получени 5 жълти картона Владимир Николов. Промяна има и при вратарите, където именитият Георги Петков влиза на мястото на Николай Кръстев.

Звездата на ЦСКА – Тобиас Хайнц, ще седне на скамейката в дуела със Славия за Sesame Купа на България

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР