Отборите на Славия и ЦСКА 1948 се изправят един срещу

...
Отборите на Славия и ЦСКА 1948 се изправят един срещу
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 отново атакува върха с гостуване на Славия

Отборите на Славия и ЦСКА 1948 се изправят един против различен в столичното дерби на 15-ия кръг в efbet Лига. Двубоят на стадиона в Овча Купел стартира в 17:30 часа и ще бъде управителен от Георги Кабаков. 

„ Червените “ ще бъдат пределно окуражени да си тръгнат с триумфа, който още веднъж ще ги изкачи краткотрайно на върха в класирането. В момента възпитаниците на наставника Любослав Пенев заемат второто място с актив от 30 точки в 14 мача. Първи е тимът на ЦСКА – София с 31 точки в 13 срещи.

Славия загуби тежко с 0:3 визитата си на Локомотив (Пловдив) и ще търси реванш пред своя аудитория с добра игра и положителен резултат. Футболистите на Златомир Загорчич са на седмо място и 24 точки. 

ЦСКА 1948 не изпита усложнения против последния в класирането Спартак (Варна). „ Червените “ надделяха варненци с 2:0 след попадения на Евгений Сердюк и Парвиз Умарбаев. 

СЛАВИЯ - ЦСКА 1948

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ (4-1-4-1): С. Вуцов; Попадийн, Виячки, Керчев, Соарес; Вълчев; К. Добрев, К. Стоянов, Нгуена, Т. Тасев; Г. Иванов
Старши треньор: З. Загорчич

ЦСКА 1948 (4-1-4-1): Наумов; Фуртадо, Даскалов, Елитон, Джонатан; Чочев; Г. Русев, Умарбаев, Охене, Р. Кирилов; А. Колев
Старши треньор: Л. Пенев

СЪДИЯ: Георги Кабаков
СТАДИОН: " Александър Шаламанов "
НАЧАЛО: 17:30 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР