Отборите на Славия и Локомотив София се срещат в двубой

...
Отборите на Славия и Локомотив София се срещат в двубой
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Славия - Локо Сф

Отборите на Славия и Локомотив София се срещат в дуел от 9-ия кръг на efbet Лига. Столичното дерби на стадиона " Александър Шаламанов " стартира в 17:30 часа.

Славия и Локо София влизат в мача от незадоволителни позиции в таблицата. „ Белите “ са 14-и, до момента в който „ железничарите “ са с две места по-нагоре в класирането. И двата тима се нуждаят обезверено от точки, като Славия е в серия от четири следващи загуби в шампионата и пет в последните си шест мача, правейки само тъждество 1:1 с ЦСКА на „ Българска войска “ при започване на предишния месец.

Локомотив има шест загуби от първите си осем срещи в шампионата, като също има четири поредни провали – в последния кръг тимът отстъпи на новака Етър с 1:3 вкъщи. Мачът на „ Александър Шаламанов “ ще бъде формален дебют за новия старши треньор на локомотивци Данило Дончич. Гледайте онлайн тук: Славия - Локо Сф 0:0 Стартови сформира:Славия: Вуцов, Томбак, Георгиев, Генев, Кейта, Мартинов, Стоянов, Бакеро, Добрев, Николов, ИвановЛоко София: Любенов, Алан Карлос, Димов, Франко, Тешейра, Найденов, Милошев, Станоев, Мечев, Стив Уорън, Франса
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР