Отборите на Славия и Етър направиха 0:0 в първия мач

...
Коментари Харесай

Нулево равенство в опашкарското дерби на Първа лига |

Отборите на Славия и Етър направиха 0:0 в първия мач от 13-ия кръг на Първа лига. На стадиона в столичния квартал “Овча Купел ” един против различен се изправиха тимовете на последните две места в класирането на шампионата, като те не демонстрираха нищо запаметяващо се и разумно поделиха точките, осведоми БГНЕС.

През първото полувреме най-хубавият късмет за гол се отвори пред централния нападател на “виолетовите ” Преслав Боруков, само че опитният вратар на домакините Георги Петков отрази неговия удар отблизо разстояние.

Самият Петков получи травма при намесата си и бе сменен от Светослав Вуцов. За “белите ” най-близо до гола ба Емил Стоев, само че неговият диагонален изстрел бе отклонен от бранител и не откри очертанията на вратата.

След почивката “болярите ” имаха нови две положителни благоприятни условия за попадение, само че изстрел с глава на Мариан Иванов срещна гредата, а Боруков бе изведен на чиста позиция, само че бе спрян от Вуцов.

В последна сметка до гол не се стигна и дуелът приключи при нулево тъждество. По този метод Александър Томаш стигна до точки при дебюта си отпред на Етър, само че отборът му остава на дъното на класирането с четири точки от 13 мача. Славия заема предпоследната позиция с актив от 8 точки в 11 мача.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР