Отборите на Славия и Черно море завършиха наравно 1:1 в

...
Отборите на Славия и Черно море завършиха наравно 1:1 в
Коментари Харесай

Славия препъна Черно море в битката за третото място след равенство в София

Отборите на Славия и Черно море приключиха наедно 1:1 в среща от горната шестица на Първа лига, играна на стадион " Александър Шаламанов ".

Това беше и първият дуел, откогато домът на " белите " беше преименуван в чест на именития бранител, който умря в края на предишния октомври.

През първото полувремето забавните обстановки липсваха и пред двете порти, като феновете по трибуните станаха очевидци единствено на един единствен прецизен изстрел.

Междувременно пък гол на " моряците " в 39-та минута беше вярно анулиран поради засада на Матиас Курьор.

Всичко обаче беше постоянно в 57-та минута, когато Велислав Василев комбинира с Евгений Сердюк, а украинецът с акуратен диагонален изстрел даде задатък на гостите от Варна.

Все отново Славия стигна до точката двадесет минути по-късно, когато центриране на Иван Минчев отляво откри в наказателното поле непокрития Емил Виячки, който от въздуха беше прецизен за 1:1.

Със извоюваната точка тимът на Черно море се изравни с Левски на 4-то място, като и двата отбора имат по 46 пункта, само че " сините " имат преимущество в директните дуели от постоянния сезон. На три точки пред тях пък е тимът на Ботев (Пловдив), а до края на сезона остават единствено три кръга.

Славия е уединен на 6-та позиция на цели девет точки от Черно море и Левски.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР