Отборите на Славия и Черно море ще се изправят един

...
Отборите на Славия и Черно море ще се изправят един
Коментари Харесай

Славия и Черно море излизат в жестока битка за Топ 6

Отборите на Славия и Черно море ще се изправят един против различен в дуел от 17-ия кръг на еfbet Лига. Мачът на стадион " Александър Шаламанов " в София започва в 12:30 часа.

Двата състава са в жестока борба за място в Топ 6. " Моряците " се намират на пето място във краткотрайното класиране с актив от 29 точки. Футболистите на Златомир Загорчич пък са на седма позиция с три по-малко от днешния си противник. Варненци нямат загуба в последните пет мача, само че би трябвало да отбележим, че в четири от тях приключиха при еднакъв резултат. Успехът пристигна против Локомотив (София).

Столичани пък взеха единствено две точки от последните три дуела. Тази неуверена серия пристигна след страхотния триумф на отбора над Левски. В последния кръг Славия изненадващо приключи 2:2 в София против последния в класирането Спартак (Варна).
 Славия се препъна против последния и не съумя да измести Левски Славия се препъна против последния и не съумя да измести Левски
Трябва да отбележим, че след дуела с Левски обстановката при Златомир Загорчич бе тежка, откакто много играчи бяха отвън състава заради травми. Добрата вест за сръбския експерт е, че халфът Иван Минчев и крилото Кристиан Добрев ще могат да вземат присъединяване в конфликта с Черно море. Аут обаче е крайният защитник Ертан Томбак, който има контузия в ръката, получена точно в борбата с Левски.
 Добри вести за Славия преди мача с Черно море Добри вести за Славия преди мача с Черно море
Положението при Илиан Илиев също не е съвършено. Мачът на стадион " Александър Шаламанов " пропущат Цветомир Панов, Виктор Попов и Даниел Димов, които са с контузии. Все отново опитният експерт ще може да заложи на всичко най-хубаво най-малко в офанзива, където в групата попадат Закария Беншаа, Мади Кета и Матиас Курьор.
 Илиан Илиев разгласи групата на Черно море за гостуването на Славия Илиан Илиев разгласи групата на Черно море за гостуването на Славия
СЛАВИЯ - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ (4-1-4-1): Вуцов; Попадийн, Чешмеджиев, Керчев, Соарес; Нгуена; Добрев, Дост, Г. Иванов, Тасев; А. Ахмедов
Старши треньор: З. Загорчич

ЧЕРНО МОРЕ (4-2-3-1): Г. Георгиев; Велев, Атанасов, Босанчич, Дичев; Панайотов, Клементе; Златев, Беншаа, Кета; Курьор
Старши треньор: И. Илиев

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: " Александър Шаламанов ", София
НАЧАЛО: 12:30 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР