Отборите на Славия и Черно море се изправят един срещу

...
Отборите на Славия и Черно море се изправят един срещу
Коментари Харесай

Славия и Черно море гарантират непредвидим сблъсък от топ 6

Отборите на Славия и Черно море се изправят един против различен в последния мач от 24-ия кръг в родната efbet Лига. Срещата на стадион „ Славия “ започва в 17:45 часа и ще може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA . На уеб страницата Gong.bg ще проследим конфликта минута по минута.

Един против различен се изправят шестия против четвъртия във краткотрайното класиране на шампионата.

„ Белите “ се укрепиха с следващо мощно попълнение, този път в отбраната в лицето на някогашния състезател на Левски – Гьоко Зайков. Дарко Тасевски пък разгласи, че няма желание да стопира с футбола и ще продължи да играе за столичани.

Людовик Соарес е навън поради насъбрани жълти картони, до момента в който Славия прекъсна серията от четири следващи семейства без победа при триумфа над Локомотив София с 3:0.

Старши треньорът на „ моряците “ Илиан Илиев към момента не може да разчита на някои от новите попълнения, включително санкции литовски играч Илиус Каспаревичиус и некартотекирания Закария Беншаа, до момента в който Стефан Велев ще получи един от редките шансове от половин година насам да попадне измежду титулярите в два поредни мача от елита.

Нападателят Евгений Сердюк не стопира да бележи и към този момент има осем попадения, а пет следващи мача Черно море не е губил от Славия.

/ /
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР