Отборите на Славия и Ботев се изправят един срещу друг

...
Отборите на Славия и Ботев се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Славия ще се опита да обърка сметките и на Ботев

Отборите на Славия и Ботев се изправят един против различен в среща от 2-ия кръг на Първа професионална лига. Всеки от двата отбора ще опита да реализира първа победа за сезона. В предишния кръг " белите " измъкнаха влиятелно тъждество 1:1 против ЦСКА, до момента в който " канарчетата " се изложиха на собствен терен в Коматево и паднаха с 0:1 от Пирин (Благоевград).

 Ботев остана без перлата си за мача със Славия
Ботев остана без перлата си за мача със Славия

Омар Косоко е контузен

Сега пловдивчани ще опитат да се върнат на победния път, само че отборът ще има и едно мислено за идния дуел с Маритимо в Лига Европа през идната седмица.

Славия върви по възходяща линия, откогато Златомир Загорчич пое отбора. " Белите " към момента нямат загуба под негово управление в шампионата. Освен това отборът от " Овча купел " е в добра серия от 4 следващи семейства без проваляне, което дава още мотиви за оптимизъм.

 Президентът на Маритимо: Ботев е тим, с който би трябвало да се внимава
Президентът на Маритимо извънредно впечатлен от Ботев

" Ще се опитаме да ги победим и в двата мача "

В състава на домакините единственият проблем е отсъствието на контузения Емил Марков. Очаква се " белите " да стартират мача с Петков под рамката и Теодорос, Велков, Христов и Венков в отбрана. Велев и Карабельов ще работят в средата на терена, а Узунов и Йомов ще бъдат на крилата. На върха на офанзивата ще започва Димитров, а зад тила поддръжка ще му оказва Минчев.

 Загорчич прави две промени в състава на Славия
Заги сюрпризира Ботев с две нови лица измежду титулярите на Славия

Жълтата карта на Шикози Мба най-накрая дойде

В същото време в Ботев е без Йордан Минев в този дуел. Треьнорът Николай Киров най-вероятно ще заложи в този мач на Кайзер на вратата и Панов, Терзиев, Димов и Марин в защита. Меледже ще бъде в ролята на опорен халф, а Косоко и Неделев ще стартират на крилата. Бризола и Балтанов ще работят в центъра на полузащитата, а самичък в предни позиции ще започва Виана.

Главен арбитър на срещата е Станислав Ставров, с помощници Илиян Капарашев и Пламен Хинков. Събитията зад двете порти ще наблюдават спомагателните помощник арбитри Валентин Железов и Иван Пенчев, а пратеник е Иво Марков. Работата на реферите зорко ще следи Димитър Костов.

 Шикози Мба получи картотека
Нигерийският нападател на Славия най-сетне получи картотека

Офанзивният футболист ще може да играе в мача с Ботев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР