Отборите на Славия“ и Ботев“ (Пловдив) излизат днес от 18,30

...
Отборите на Славия“ и Ботев“ (Пловдив) излизат днес от 18,30
Коментари Харесай

Славия“ и Ботев“ определят първия финалист за Купата на България

Отборите на „ Славия “ и „ Ботев “ (Пловдив) излизат през днешния ден от 18,30 часа на националния стадион “Васил Левски ” в полуфинал реванш от шампионата за Купата на България. Носителят на трофея „ Ботев “ завоюва първия конфликт в Пловдив с 2:1.

Мачът е значим и за двата тима предвид на желанието им да вземат участие в Лига Европа. За „ канарчетата “ пътят към евротурнирите минава само през купата, до момента в който „ белите “ ще имат и втори късмет посредством спечелването на седмото място и присъединяване в бараж с третия отбор от първата шестица.

„ Славия “ ще се опита да стигне до 11-и край за Купата на България, която е печелил седем пъти, за последно през 1996 година.

Треньорът на „ Ботев “ Николай Киров няма да може да разчита на главния вътрешен халф Серкан Юсейн, който се контузи на последната подготовка и ще е отвън терена най-малко седмица. В състава след изтърпени санкции се завръщат Лъчезар Балтанов и Йордан Минев.

Треньорът на „ Славия “ Златомир Загорчич има проблеми с вратарския пост след травмите на Стериакис и Джерия. Затова ще пази 42-годишният Георги Петков.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР