Отборите на Швеция и Южна Корея откриват програмата на световните

...
Отборите на Швеция и Южна Корея откриват програмата на световните
Коментари Харесай

Швеция и Южна Корея в битка без право на грешка

Отборите на Швеция и Южна Корея откриват програмата на международните финали през днешния ден в конфликт от група F, който ще се организира от 15 часа на стадиона в Нижний Новгород. Изненадващата победа на Мексико с 1:0 над международния първенец Германия ден по-рано значи, че и за двата отбора една неточност може да се окаже съдбовна за упоритостите да продължат в елиминациите. Апетитът на мексиканците е остър, а Германия ще се опита да навакса пропуснатото в идващите си дуели.
Скандинавците излизат като любимец в дуела, а и историята е на тяхна страна. Те не са изгубили нито един от изиграните четири мача с Южна Корея до момента, само че в последните две срещи двата отбора приключват наедно. Швеция пропусна последните две международни шампионати и ще се опита да се завърне със жанр, въпреки да не беше безапелационна в контролите, като загуби две и на два пъти приключи наедно, като означи едно попадение. Нападателите Ола Тойвонен и Маргус Берг ще се опитат да се реваншират против азиатците. Надеждите на Южна Корея пък са свързани с нападателя на Тотнъм Хюн Мин Сон, който е най-разпознаваемото име в селекцията на Шин Тае Йон. В последните контроли корейците също не демонстрираха високи резултати, като позволиха две загуби и реализираха едно тъждество, само че в тези мачове нормално се вършат опити. На предходното международно състезание Южна Корея записа единствено едно тъждество 1:1 с Русия и остана последна в групата си, като задачата този път е да се избегне този сюжети. Предвид значимостта на мача, се чака двата отбора да не рискуват изключително.
Вероятни сформира: Швеция: Олсен, Лустиг, Линдельоф, Гранквист, Аугустинсон, Клаесон, Ларсон, Екдал, Форсберг, Тойвонен, Берг. Южна Корея: Ким Сюн, Хон Чул, Джун Сюн, Ян Хюн, Лий Йон, Ки Сун, Юн Воо, Хван, Сон, Лий Джае, Ким Шин. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ГЛЕДАЙТЕ ТУК ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК! Мондиал 2018 1 кръг, понеделник 18 юни  Швеция 15:00предстои  Южна Корея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР