Отборите на Щутгарт и Хамбургер ШФ не успяха да се

...
Отборите на Щутгарт и Хамбургер ШФ не успяха да се
Коментари Харесай

Хамбургер ШФ продължава с антирекордите

Отборите на Щутгарт и Хамбургер ШФ не съумяха да се победят и приключиха наедно 1:1 в мач от 28-ия кръг на Бундеслигата, игран на “Мерцедес-Бенц Арена”. Голмайсторите бяха Люис Холтби (18’) за гостуващия отбор и Даниел Гинчек (44’) за състава на домакините. С това реми Хамбургер сложи антирекорд в клубната история за най-вече следващи мачове без победа в шампионата - 15.

Гостите остават закотвени на последното място с 19 точки, а Щутгарт е на 8-ата позиция с 38 пункта и осми следващ мач без загуба в шампионата.

“Шпортферайн” откри резултата в 18-ата минута, когато Рон-Роберт Цийлер отрази удара на Лука Валдшмит, само че при последвалата добавка на Холтби нямаше какво да направи, с цел да резервира вратата си суха.

В 42-ата минута гол на Хамбургер вярно беше анулиран поради засада, а две минути по-късно Щутгарт нанесе своя удар. Юлиан Полерсбек не отрази добре мощен шут на Ерик Томи, от което се възползва Гинчек - 1:1.

Gekämpft bis zum Schluss, auch wenn es nicht zum Sieg gereicht hat. Trotzdem ein guter Auftritt unserer Jungs. #nurderHSV #VfBHSV pic.twitter.com/ry47eQ0kHO
— Hamburger SV (@HSV) March 31, 2018
През втората част нито един от двата тима не съумя да вкара още едно попадение и по този начин те си поделиха по една точка

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

КАЛОЯН АНТОНОВ
Бундеслига 28 кръг, събота 31 март  Щутгарт 1:1краен резулат  Хамбургер ШФ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР