Отборите на Шалке 04 и Волфсбург не успяха да излъчат

...
Отборите на Шалке 04 и Волфсбург не успяха да излъчат
Коментари Харесай

Шалке и Волфсбург не излъчиха победител след два отменени гола и пропусната дузпа

Отборите на Шалке 04 и Волфсбург не съумяха да излъчат победител в конфликта между тях от 20-ия кръг на Бундеслигата. Срещата на " Фелтинс Арена " приключи при резултат 0:0, като той не бе добър за никой от двата отбора. За домакините това е шести следващ мач без победа и трето следващо нулево реми, а за гостите - четвърти дуел без триумф, само че дребното успокоение е, че най-малко стопираха серията си от три следващи провали във всички шампионати.

Волфсбург пръв имаше златен късмет да открие резултата. Гостите получиха дузпа в 8-ата минута, само че Максимилиан Арнолд не съумя да означи наказателния удар, като стреля в гредата.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
След това пък Шалке на два пъти бе отчаян от съдиите. В 50-ата минута Алекс Крал означи гол, само че след намесата на ВАР бе маркирана засада и той бе анулиран. В 76-ата минута второ попадение, този път ва Майкъл Фрай, не бе прието още веднъж поради засада, която този път бе маркирана в действително време.

В последна сметка мачът остана без голове и без победител. След това реми Шалке остава на дъното на класирането с 12 точки, до момента в който Волфсбург е на 7-ата позиция с 30 точки в актива си.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР