Отборите на Шахтьор (Донецк) и Металист (Харков) дадоха старт на

...
Отборите на Шахтьор (Донецк) и Металист (Харков) дадоха старт на
Коментари Харесай

Шахтьор и Металист направиха реми при подновяването на футбола в Украйна

Отборите на Шахтьор (Донецк) и Металист (Харков) дадоха старт на новия сезон в украинския хайлайф, завършвайки наедно 0:0 в срещата между тях. Това беше първи формален футболен мач на територията на страната през тази година поради войната, водена от Русия.
 Футболът се завръща в Украйна под опасност от военни офанзиви и с вяра за нормализиране на живота в страната Футболът се завръща в Украйна под опасност от военни офанзиви и с вяра за нормализиране на живота в страната
Двубоят се игра пред празните трибуни на олимпийския стадион в Киев. За благополучие, не се стигна до потреблението на квалифицираните за изключителни случаи бомбоубежища. Преди началото на мача беше изпълнен националният химн на Украйна, който беше изпят от Михайло Хома, а играчите на двата отбора го изслушаха, загърнати с украински флагове. Самата футболна продукция на терена обаче не беше впечатляваща, като си пролича неналичието на игрови темп измежду играчите и по този начин не падна надвит гол.

В различен мач от шампионата, игран в Киев, Верес надделя Черноморец (Одеса) с 1:0, а в Ужхород Зоря (Луганск) завоюва с 3:1 над Ворскла (Полтава).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР