Отборите на Севиля и Манчестър Юнайтед ще се изправят един

...
Отборите на Севиля и Манчестър Юнайтед ще се изправят един
Коментари Харесай

Севиля и Манчестър Юнайтед за пръв път един срещу друг в ШЛ

Отборите на Севиля и Манчестър Юнайтед ще се изправят един против различен тази вечер в 21:45 часа на стадион “Рамон Санчес Писхуан” в първа среща от 1/8-финалите в Шампионската лига. Това е първи конфликт сред двата отбора в шампионатите на УЕФА. Досега жребият в никакъв случай не ги е изправял един против различен, тъй че следва много любопитен дуел.

Манчестър Юнайтед е считан като любимец преди първия мач. “Червените дяволи” имат упоритости да стигнат надалеч напред в шампионата и се надяват да реализират добър резултат още в гостуването си в Испания. Севиля обаче е задоволително първокласен тим с голям опит в евротурнирите и надали “Червените дяволи” ги чака елементарно посещение.

Любопитен факт е, че това е конфликт сред спечелилите в Лига Европа в последните четири сезона. Севиля сграбчи трофея във втория по мощ шампионат на УЕФА през 2014, 2015 и 2016 година, до момента в който Манчестър Юнайтед е актуалният победител в тази конкуренция, откакто победи през предишния сезон.

Мениджърът на гостите Жозе Моуриньо добре познава андалусийци. Той има 8 мача против този тим до момента в който водеше Реал Мадрид и може да се похвали с много положителни индикатори - 7 победи и 1 загуба при голова разлика 23:6.

[MATCH EDIT] @SevillaFC v @ManUtd in @ChampionsLeague

| #ManchesterUnited #MUFC #ManUnited #Manchester #ManUtd #SevillaFC #Sevilla #ChampionsLeague #Alexis #Sanchez #BenYedder #futbol #football

| #RT Appreciated pic.twitter.com/ndWuHN5wfF
— Slow Moe (@slooowmoe) February 20, 2018
Треньорът на Севиля Винченцо Монтела получи положителни вести преди днешния дуел. Той ще може да разчита на възобновените от травми Евер Банега и Хоакин Корея. Нолито също към този момент възобнови тренировки и може да се появи на терена в някакъв миг от мача.

Гостите имат много кадрови проблеми преди срещата. Фил Джоунс, Маркос Рохо, Златан Ибрахимович и Маруан Фелаини не са разполагаем на треньорския щаб, защото лекуват контузии. Добрата вест е, че Пол Погба, Антонио Валенсия, Маркъс Рашфорд и Андер Ерера са подготвени за игра и попаднаха в групата за мача тази вечер.

Защитникът Ерик Байи може да запише своя мач номер 50 с екипа на “Червените дяволи”. Новото попълнение Алексис Санчес пък се чака да запише дебюта си за Юнайтед в Шампионската лига, откакто не игра за предходния си клуб Арсенал в този шампионат.

Шампионска лига, 1/8 край, първи мач:

СЕВИЛЯ - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

Вероятни сформира:

СЕВИЛЯ: Рико, Меркадо, Ленгле, Кяер, Ескудеро, Гайс, Писаро, Нзонзи, Муриел, Сарабия, Бен Йедер

МАН ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Валенсия, Байи, Смолинг, Йънг, Погба, Матич, Лингард, Рашфорд, Санчес, Лукаку

Стадион: Рамон Санчес Писхуан
Съдия: Клеман Тюрпен (Франция)
Начало: 21:45 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК! Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 21 февруари  Севиля 21:45предстои  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР