Отборите на Севиля и Атлетико (Мадрид) не успяха да излъчат

...
Отборите на Севиля и Атлетико (Мадрид) не успяха да излъчат
Коментари Харесай

Севиля и Атлетико поделиха точките в дербито на 18-ия кръг в Ла Лига

Отборите на Севиля и Атлетико (Мадрид) не съумяха да излъчат победител в днешното дерби между тях от 18-ия кръг в испанската Примера дивисион. Двата гранда приключиха при еднакъв резултат 1:1.

Резултатът беше открит от андалусийците в 37-ата минута, когато Бен Йедер се възползва от оставено празно пространство и откакто получи доста прекрасен пас навлизайки към наказателното поле, стреля към долния ляв ъгъл, промушвайки топката около вратаря за 1:0.

Още преди краят на първото полувреме обаче, " дюшекчиите " изравниха. Голът пристигна след осъществяване на директен свободен удар, от който Антоан Гризман беше непогрешим за 1:1.

 Снимка 398571
Източник:

През втората част, домакините бяха много по-активни по терена от своя конкурент. В 53-ата минута, Пабло Сарабия се отскубна от своя надзирател и незабавно шутира към вратата, само че Ян Облак беше квалифициран и отрази удара му. Малко по-късно, Бен Йедер опита да изненада стража с изстрел от близко, само че топката прелетя настрана.

Въпреки това, в 82-ата минута, " дюшекчиите " получиха " златен " късмет да поведат в резултата. Гризман пое отлично топката след брилянтно подаване и изпрати топката към вратата по трева, само че стражът се хвърли и не разреши тя да премине голлинията.

След това тъждество, Атлетико (Мадрид) понижи изоставането си от Барселона единствено с една точка и към този момент има 35, до момента в който каталунците са с 37 преди тазвечершното си посещение на Хетафе. Севиля пък е трети с 33.

 Снимка 398570
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР