Отборите на Септември София и Локомотив Пд ще се изправят

...
Отборите на Септември София и Локомотив Пд ще се изправят
Коментари Харесай

Мисията изглежда невъзможна за Септември срещу Локо Пд

Отборите на Септември София и Локомотив Пд ще се изправят един против различен в мач-реванш от полуфиналите за Купата на България. Двубоят, който ще започва в 19.00 часа, наподобява изцяло протоколен предвид на преднината, която натрупаха „ смърфовете” в първия дуел.

Преди седмица Локомотив Пд победи на собствен терен Септември София с 4:0 с попадения на Димитър Илиев от дузпа, Стивън Езе, Момчил Цветанов и Игор Банович.

Реваншът е довечера на Националния стадион „ Васил Левски” и ще можете да го наблюдавате по DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и минута по минута, в развиване, на GONG.BG.

Победителят от двойката ще се изправи против крайния победител от другия конфликт, който е в сряда, 24 април, ЦСКА – Ботев Пд (2:3).

Главен арбитър на мача довечера ще бъде Валентин Железов.

С представянето си в шампионата пловдивчани дадоха да се разбере, че ще насочат напъните си най-вече към Купата на България. Бруно Акрапович най-вероятно няма да пести сили и футболисти. В групата на Локомотив Пд влязоха Мартин Луков, Илко Пиргов, Милош Петрович, Асен Георгиев, Стивън Езе, Йосип Томашевич, Димитър Везалов, Янко Ангелов, Игор Банович, Елитон Жуниор, Парвизджон Умарбаев, Един Бахтич, Никола Марич, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Момчил Цветанов, Димитър Илиев, Анте Аралица, Ален Ожболт.

В същото време от Септември, предвид на резултата от първата среща, ще се борят най-вече за своята чест.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР