Отборите на Селта и Валядолид не успяха се победят в

...
Отборите на Селта и Валядолид не успяха се победят в
Коментари Харесай

Селта и Валядолид оставиха нулите на таблото

Отборите на Селта и Валядолид не съумяха се победят в първи дуел от 15-тия кръг на Ла Лига, завършвайки при резултат 0:0.

През целия дуел ситуациите бяха релативно равно поделени и пред двете порти. В първите 20 минути първо Серхио Гуардиола изпусна превъзходен късмет отблизо разстояние за гостите, преди в 19-та минута Пионе Систо да бъде обезверен от страхотна интервенция на Жорди Масип.

В 37-та минута своя късмет имаше и звездата на тима от Виго Яго Аспас. Той получи топката на към 15 метра централно от вратата на на Валядолид, само че ударът му беше слаб и попадна право ръкавиците на Масип.

В началото на втората част Мохамед Салису откри топката с глава след центриране от свободен удар, само че изстрелът му мина напълно покрай левия непряк дирек.

Темпото в дуела спадна от ден на ден и повече с напредването на минутите, като и двата състава изглеждаха удовлетворени да поделят по една точка в края на срещата.

Така Селта остана в зоната на изпадащите, а актив от 13 точки след 15 мача, на точка зад 17-тия Майорка. Валядолид, от своя страна, остана 14-ти, с 18 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР