Отборите на Сасуоло и Милан направиха зрелищно 3:3 в мач

...
Отборите на Сасуоло и Милан направиха зрелищно 3:3 в мач
Коментари Харесай

Сасуоло отказа Милан от преследването на Интер след драма с 6 гола

Отборите на Сасуоло и Милан направиха зрелищно 3:3 в мач от 32-рия кръг на италианския футболен шампионат.

Равенството обаче не прави работа на нито един от двата тима, защото домакините от Реджо Емилия останаха в зоната на изпадащите, а Милан е все по-близо до това да се елементарни и с теоретичните си очаквания за купата.

Двубоят стартира чудесно за тима на Сасуоло, който поведе с 2:0 още до десетата минута. В четвъртата юношата на Интер Андреа Пинамонти приключи хубава отборна офанзива за 1:0, а малко по-късно Арман Лориенте повиши на 2:0 след неточност в защитата на " росонерите ".

Милан върна очакванията си за трите точки в 20-ата минута с доста технично осъществяване на Рафаел Леао, а малко преди този момент гол на Самуел Чуквуезе бе анулиран поради засада.

До почивката нов гол не падна, само че при започване на втората част Сасуоло възвърне преднината си от два гола с второто попадение в срещата на Лориенте.

Час след началото на дуела Лука Йович понижи на 2:3, а три минути по-късно за повторно гол на Чуквуезе бе анулиран поради засада.

Милан се добра до равенството 3:3 в 84-тата минута, когато влезлият преди малко Ноа Окафор бе прецизен, с цел да оформи крайния резултат.

В класирането Милан е на втора позиция с 69 точки, на 13 зад водача Интер, който по-късно през днешния ден приема Каляри. " Нерадзурите " няма по какъв начин да завоюват купата през днешния ден, само че могат да го създадат след седмица, в случай че победят Милан в директния мач между тях.

Сасуоло е на предпоследното 19-о място с 26 точки, само че единствено на точка от избавителния бряг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР