Отборите на Сан Антонио Спърс и Торонто Раптърс почетоха баскетболната

...
Отборите на Сан Антонио Спърс и Торонто Раптърс почетоха баскетболната
Коментари Харесай

Сан Антонио и Торонто почетоха Коби в мача помежду си

Отборите на Сан Антонио Спърс и Торонто Раптърс уважиха баскетболната легенда Коби Брайънт по автентичен метод при започване на мача сред двата отбора тази нощ. Двата отбора излязоха на паркета в Сан Антонио единствено часове след трагичната хеликоптерна злополука, лишила живота на Брайънт, щерка му Джиана и още седем души. В началото на срещата два отбора оставиха един след различен да изтекат 24-те секунди от часовника, без да играят, в чест на номер 24, с който Коби игра във втората половина на кариерата си.

По време на дуела, приключил с триумф за Раптърс, играчите и треньорите на двата отбора очевидно бяха смутени от новината за кончината на Брайънт. "Всички знаят какъв брой популярен състезател беше той, само че той беше доста повече от това. Той притежаваше непостижим спортен дух и тъкмо харесваха всички у него. Неговата централизация, неговият хъс, волята му за победа. Всички изпитваме чувството за голяма загуба. Той означаваше толкоз доста за нас, милиони хора по света го обичаха по доста разнообразни аргументи. Това е покруса, думите не могат да опишат по какъв начин се усещаме ", разяснява треньорът на Спърс Грег Попович.

Звездата на Сан Антонио ДеМар ДеРоузан също изрази тъгата си. "Той беше всички за мен, без него въобще нямаше да съм тук ", показа той. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР