Отборите на Сампдория и Сасуоло не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Сампдория и Сасуоло не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Сампдория и Сасуоло не успяха да счупят нулите

Отборите на Сампдория и Сасуоло не съумяха да излъчат победител в срещата между тях от 9-ия кръг на Серия “А”. Мачът на “Луиджи Ферарис” завърши при нулево реми, което не бе най-желаният резултат и за двата отбора.

Сампдория бе по-активният тим през първото полувреме. Домакините сътвориха няколко чудесни благоприятни условия, само че по този начин и не откриха пътя към гола. В 26-ата минута Гастон Рамирес от добра позиция стреля над напречната греда. Три по-късно Грегоар Дефрел бе открит с прехвърлящ пас зад отбраната, само че от близко от воле не уцели вратата. В 44-ата минута още веднъж Дефрел овладя една неприятно изчистена топка, само че изстрелът му бе блокиран от бранител по пътя й към гола.

Сасуоло по-рядко поглеждаше към вратата на противника, само че пък в 35-ата минута диагонален удар на Доменико Берарди нацели греда.

През втората част играта бе по-скучна и с по-малко голови благоприятни условия пред двете порти. В 52-ата минута Берарди насочи удар, който мина над вратата на Емил Одеро. В 77-ата минута и домакините пропуснаха добра опция посредством Рикардо Сапонара, който шутира от воле от добра позиция в пеналта, само че и той не откри рамката на вратата. В 84-ата минута и Меди Бурабия стреля от придвижване рисково покрай вратата, само че в навън.

В последна сметка мачът завърши без победител, като Сампдория излезе на 5-ото място с 15 точки в актива си. Сасуоло пък се намира на 8-ата позиция с точка по-малко.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
Серия А 9 кръг, понеделник 22 октомври  Сампдория 0:090 минута  Сасуоло
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР