Отборите на Салернитана и Верона не успяха да се победят

...
Отборите на Салернитана и Верона не успяха да се победят
Коментари Харесай

Салернитана взе първа точка през сезона след обрат срещу Верона

Отборите на Салернитана и Верона не съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 2:2 в мач от петия кръг на италианската Серия А. Гостите съумяха да поведат с две попадения през първата част дело на Никола Калинич в 7' и 29-ата минута, само че позволиха поврат, за който точни бяха Седрик Гондо в 45-ата и Мамаду Кулибали 76-ата минута.

Salernitana secured their first point of their season in their draw Verona ✅
— Italian Football TV (@IFTVofficial)
Играчите на Игор Тудор съумяха да поведат в резултата още в 7-ата минута, когато Никола Калинич получи страховит пас и оказал се очи в очи с вратаря на домакините означи за 1:0.

Домакините удвои в 30-ата минита, когато отлична композиция изведе още веднъж Калинич на отлична позиция и означи второто си попадение в срещата.

Салернитана понижи в добавеното време на първото полувреме, когато след директен свободен удар на Франк Рибери Павел Давидович сбърка и смъкна топката в краката на Гондо, който се разписа за 2:1.

Домакините доближиха до равенството в 76-ата минута, когато един мощен удар отвън наказателното поле се спря в крайници на Мамаду Кулибали, той се оказа очи в очи в вратаря на гостите и се разписа за 2:2.

Верона можеше да доближи до успеха няколко минути преди края, само че гредата спря Антонин Барак от победното попадение за хората на Игор Тудор.

По този метод Салернитана спря отрицателната си серия от четири поредни загуби и записа първа точка от началото на сезона. Верона пък е на 14-о място с 4 извоювани точки досега. В идващият кръг Верона ще се изправи против Геноа, а домакините от Салернитана ще пътуват за конфликт със Сасуоло.

Verona raggiunto nella ripresa, ma continuiamo a muovere la classifica
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР