Отборите на Салернитана и Милан направиха равенство 2:2 в Салерно

...
Отборите на Салернитана и Милан направиха равенство 2:2 в Салерно
Коментари Харесай

Милан и Салернитана завършиха реми, а Фиорентина надви Монца в Серия А

Отборите на Салернитана и Милан направиха тъждество 2:2 в Салерно в дуел от 17-ия кръг на италианската футболна Серия А.

Фикайо Томори даде преднина на гостите от Милано в 17-ата минута. Той означи третото си попадение за сезона. Домакините реализираха цялостен поврат доникъде на второто полувреме. Федерико Фасио изравни за 1:1 в 42-ата минута с прецизен удар с глава след положително осъществяване на ъглов удар, а в 63-ата Антонио Кандрева изведе Салернитана напред за 2:1.

Сръбският нападател Лука Йович донесе точката за Милан с изравнително попадение в 90-ата минута на мача след подаване от Оливие Жиру.

Директен червен картон за Салернитана получи резервата Винченцо Фиорило в четвъртата минута на добавеното време за боричкане на Алесандро Флоренци в настъпилото всеобщо меле край терена в края на мача.

Милан заема трета позиция във краткотрайното класиране с 33 точки, до момента в който Салернитана остава единствено с една победа в актива си и се намира на последното, 20-о място с 9 точки.

В другия късен мач в Италия Монца претърпя домакинско проваляне от Фиорентина с 0:1. Гостите от Флоренция излязоха на четвърто място във краткотрайното нареждане с 30 точки, а Монца държи 11-а позиция с 21 точки след втората си поредна загуба.

Лукас Белтран осъществя единственото попадение в 17-ата минута на дуела.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР