Отборите на Рома и Милан се изправят един срещу друг

...
Отборите на Рома и Милан се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Съставите на Рома и Милан: Жиру е титуляр, а Дибала - резерва

Отборите на Рома и Милан се изправят един против различен на „ Олимпико “ в конфликт от 32-рия кръг на Серия " А ".

Двата отбора са измежду редицата кандидати за място в топ 4, което ще им даде право на присъединяване в Шампионската лига през идващия сезон. Както „ росонерите “, по този начин и „ вълците “ имат по 56 точки в актива си, само че поради головата си разлика Милан е на четвъртата, а Рома на петата позиция. Предишният мач посред им беше през януари, когато миланският гранд поведе с 2:0 само че позволи два късни гола и по този начин дуелът на „ Джузепе Меаца “ приключи наедно 2:2. Именно тази среща беляза началото на огромния срив в представянето на „ Дявола “, който продължи един месец.

Сега съставът на Стефано Пиоли ще се опита да си отмъсти за издънката при своето домакинство, а играчите на Жозе Моуриньо ще се постараят да надхитрят своя противник. Милан се намира в серия от четири турнирни мача без загуба, като в тях записа победи над Наполи (4:0) и Лече (2:0), както и равенства против Емполи (0:0) и Болоня (1:1). Рома беше в поредност от три победи, които пристигнаха против Сампдория (3:0), Торино (1:0) и Удинезе (3:0), само че тази сполучлива серия завърши в предишния кръг със загубата в конфликта с Аталанта (1:3).

Рома: Патрисио, Манчини, Кумбула, Ибаньес, Зеки Челик, Кристанте, Матич, Пелегрини, Спинациола, Ейбрахам, Белоти

Милан: Менян, Калабрия, Кяер, Томори, Ернандес, Тонали, Крунич, Диас, Бенасер, Леао, Жиру

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР