Отборите на Рома и Милан може да влязат в трансферна

...
Отборите на Рома и Милан може да влязат в трансферна
Коментари Харесай

Рома и Милан набелязаха головата машина на Фиорентина

Отборите на Рома и Милан може да влязат в трансферна борба за нападателя на Фиорентина Душан Влахович, твърди „ La Gazzetta dello Sport “. Сръбският таран прави все по-силни игри с екипа на „ виолетовите “ и това не е останало неусетно от грандовете на Апенините. В събота той означи хеттрик във вратата на Беневенто, като към този момент има 12 гола и 1 асистенция от началото на сезона в Серия А.

Влахович има контракт с Фиорентина до 2023 година, само че на този стадий няма предпочитание да преподпише, макар че президентът Роко Комисо е подготвен да утрои заплатата му от 400 хиляди на 1,2 милиона на година. Изглежда сърбинът е наясно с интереса към него и избира да изчака до лятото, с цел да види какви предложения ще получи от други клубове.

От Рома към този момент са се свързали с представители на нападателя, с цел да стартират първични диалози за възможен трансфер. На „ Олимпико “ са го набелязали като евентуален заместител на Един Джеко, чието бъдеще остава неразбираемо.

От Милан към този момент изчакват, само че не престават да наблюдават от близко обстановката и може също да стартират договаряния с играча. „ Росонерите “ по-скоро виждат Влахович като сътрудник на Ибрахимович в офанзива, най-малко в първия му сезон, до момента в който натрупа повече опит преди да стане главният нападател на клуба.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР