Отборите на Рома и Лацио играят при резултат 1:1 в

...
Отборите на Рома и Лацио играят при резултат 1:1 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Рома - Лацио, бесен натиск на червените

Отборите на Рома и Лацио играят при резултат 1:1 в огромното дерби на 21-вия кръг на италианската Серия А. Ние от GONG.bg ще проследим най-интересните моменти от срещата тук.

В 13-та минута на срещата Рома стигна до първото не неприятно състояние в срещата. След осъществяване на свободен удар от към 40 метра, топката беше пратена на главата на Крис Смолинг на задната греда. Английският бранител смъкна към точката на дузпата, след което Диего Пероти смъкна за Брайън Кристанте, само че ударът на халфа беше блокиран в корнер.

В 26-та минута символичните домакини от "червената " част на Рим поведоха в резултата. След нескончаем интервал на напън Брайън Кристанте откри придвижването на Един Джеко зад тила на защитата на гостите. Босненецът изпревари неувереният Томас Стракоша и забоде топката във вратата на "лациалите " за 1:0.

Само минута по-късно резултатът можеше да е 2:0. След чудесна бърза контраофанзива Ченгис Юндер предивика хубава интервенция на Стракоша преди удар на Джеко да бъде блокиран от бранител на Лацио пред самата гол линия.

В 34-та минута гостите се върнаха в мача след безумна вратарска неточност. След осъществяване на ъглов удар към задната греда на домакините вратарят Пау Лопес на два пъти не съумя да се оправи с привидно обикновена топка, което разреши на бранителя Франческо Ачерби да изравни от броени метри пред вратата.

В 39-та минута Ченгис Юндер откри отличното придвижване на Джеко още веднъж зад тила на защитата на Лацио, само че ударът му беше ловко блокиран от върналия се Ачерби. ю

В 44-та минута играчите на Паоло Фонсека още веднъж бяха извънредно лизо до втори гол. Лоренцо Пелегрини получи топката на към 25 метра от вратата на Стракоша, при което той опит асвоя мерник и нацели със страховит шут десния непряк дирек на вратата на символичните посетители.

В 48-та минута "червените " още веднъж стигнаха до ужасно състояние пред вратата на Лацио. След многоходова композиция топката стигна до краката на Леонардо Спинацола, който откри с чудесно подаване Жордан Верету на точката на дузпата, само че ударът му мина напълно малко настрана от вратата на гостите.

В 50-та минута Рома си намерения, че получи дузпа за нарушаване против Патрик Клуиверт, само че след преразглеждане от страна на видео-асистент реферите решението беше променено на нарушаване в нахлуване.

Рома - Лацио 1:1

1:0 - Един Джеко (26)

1:1 - Франческо Ачерби (34)

Ето и съставите на двата отбора:

Рома: Лопес, Сантон, Мансини, Смолинг, Спинацола, Верету, Кристанте, Юндер, Пелегрини, Куиверт, Джеко;

Лацио : Стракоша, Раду, Ачерби, Филипе, Лулич, Алберто, Лейва, Милинкович-Савич, Лазари, Имобиле, Корея;

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР