Отборите на Рома и Каляри си отбелязаха само по едно

...
Отборите на Рома и Каляри си отбелязаха само по едно
Коментари Харесай

Рома и Каляри не се победиха в луд двубой, който си имаше от всичко

Отборите на Рома и Каляри си означиха единствено по едно попадение в дуел от 7-ия кръг на Серия А. Жоао Педро откри резултата за Каляри на „ Стадио Олимпико” в 26-ата минута, а единствено 5 минути по-късно Лукас Чепители имаше нещастието да си означи автогол.

Четвърт час след първия съдийски сигнал Джанлука Манчини извърши нарушаване откакто промени посоката на придвижване на топката с ръката си, за което съдията отсъди дузпа. Жоао Педро бе прецизен от бялата точка, откакто се спря преди да бие и изчака Пау Лопес да се хвърли в неверния ъгъл.

Само пет минути по-късно неприятна връзка сред Лука Чепители и вратаря докара до автогол за „ сардинците”.

До края на първата част не се случи нищо забавно на терена.

В самото начало на второто полувреме Николо Дзаниоло доближи до отскочила топка на границата на наказателното поле и изстреля топката под напречната греда, само че Робин Олсен внимаваше и направи отлично избавяне.

Истинският екшън бе в края на срещата, когато в последната минута на постоянното време Никола Калинич получи превъзходен късмет вътре в наказателното поле и прати топката в мрежата.

В добавеното време на дуела Рома още веднъж поведе в резултата за 2:1 посредством Никола Калинич, само че съдията Давиде Маса реши да прегледа обстановката с ВАР. След като прегледа попадението с видео повтаряне Маса анулира гола заради нарушаване в офанзива.

В допълнение, Чепители получи ужасяваща травма, поради която се наложи навлизането на лекарския екип на терена, което в допълнение удължи добавеното време.

Така на „ Стадио Олимпико” се игра цели 11 минути след постоянното време.

След последният съдийски сигнал целият щаб на Рома навлезе на терена, с цел да желае пояснение от съдията, който сподели червен картон на наставника на Рома Пауло Фонсека.

След дуела Рома се намира на 5-а позиция с 12 точки в актива си, а Каляри е седми с точка по-малко.

Резултатите от другите дуели от Серия А:

Фиорентина - Удинезе 1:0
/1:0 Никола Миленкович 72'/

Аталанта - Лече 3:1
/1:0 Дуван Сапата 35', 2:0 Алехандро Гомес 40', 3:0 Робин Госенс 56', 3:1 Фабио Лучони 86'/

Болоня - Лацио 2:2
/1:0 Владислав Крейчи 21', 1:1 Чиро Имобиле 23', 2:1 Родриго Паласио 31', 2:2 Чиро Имобиле 39'/

Торино - Наполи 19:00 ч.

Интер - Ювентус 21:45 ч.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР