Отборите на региони София, Пловдив и Варна спечелиха първите си

...
Отборите на региони София, Пловдив и Варна спечелиха първите си
Коментари Харесай

Отборите на София, Пловдив и Варна стартираха с успехи на Турнира на талантите на БФС

Отборите на райони София, Пловдив и Варна завоюваха първите си мачове от третото издание на “Турнира на гениите ” (родени през 2010-а година), който се провежда стратегия на БФС и опълчва един против различен сборни тимове на деца до 14-годишна възраст от шест района - София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и Благоевград.

Мачовете от конкуренцията започнаха през днешния ден въз основата на БФС в Бояна, а конкуренцията продължава до неделя (10 декември).

Тимът на Пловдив, който победи в първите две издания, през днешния ден започва с триумф 3:0 над Зона Благоевград. Успехът на пловдивчани можеше да бъде и по-убедителен, в случай че не бяха пропуснали и дузпа.

Тимът на София се оправи мъчно със Зона Велико Търново след 1:1 в постоянното време и триумф с 3:1 при дузпите. Столичани държаха преднина от 1:0 съвсем до края, само че най-после позволиха равнене, само че при наказателните удари въпреки всичко бяха по-точни и записаха победа.

В първата среща за деня и разкриване на шампионата Зона Варна се наложи с 2:0 над Зона Бургас с два гола на Александър Александров от Лудогорец.

Утре, шампионатът на 14-годишните гении продължава с нови три мача. От 10:00 часа излизат гениите от Благоевград и Велико Търново. От 11:30 часа се срещат тимовете на София и Бургас. Последният мач сред Пловдив и Варна стартира от 13:00 часа.

Програмата за срещите в неделя ще стане ясна след края на утрешните мачове.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР