Отборите на Реал Мадрид и Реал Сосиедад играе при резултат

...
Отборите на Реал Мадрид и Реал Сосиедад играе при резултат
Коментари Харесай

Реал не успя да бие осакатения тим на Сосиедад, изостана на 5 точки от Барса

Отборите на Реал Мадрид и Реал Сосиедад играе при резултат 0:0 в дербито от 19-ия кръг на Примера дивисион. Двубоят на „ Сантяго Бернабеу ” започва в 22:00 часа, а най-важното от него ще може да наблюдавате в Gong.bg

Реал заема втората позиция във краткотрайното класиране с актив от 41 точки – шест по-малко от водача Барселона, до момента в който Сосиедад е трето с 38.

Мачът стартира със статично състояние за Реал Мадрид, след което пристигна и първия корнер в срещата. След разиграването от ъгловия удар, Валверде стреля от далечна отдалеченост, само че изстрелът му бе блокиран. Гостите дадоха отговор със ужасно състояние на Александър Сьорлот. Муньос получи отляво и мигновено центрира във вратарското поле, където нападателят на Сосиедад не съумя да засече топката от няколко метра.

14-ата минута Винисиус имаше отличен късмет да открие резултата. Бразилецът мина като на церемониал сред двама бранители на гостите, напредна в наказателното поле и стреля по диагонала, само че не откри рамката на вратата, пращайки топката около левия непряк дирек.

Отговорът на гостите пристигна посредством Йяраменди, който се озова на точното място след една отбита топка, само че изстрелът му също не попадна в задачата.

Бензема също обстрелва противниковата врата, само че стражът на гостите още веднъж бе на мястото си. В последната минута на първата част Себайос стреля по диагонала, само че прати коженото кълбо около вратата.

Втората част стартира с прекрасен нов удар на Себайос, който обаче бе избавен от вратаря на гостите.

С течение на времето натискът на гостите ставаше все по-осезаем. Първо Родриго опитва шанса си с отдалечен шут, който обаче рикошира в защитник на Реал Сосиедад и излезе в корнер. След разиграването Валверде също обстрелва противниковата врата, само че и той не бе прецизен.

В 60-ата минута гостите пропуснаха страхотна опция да поведат в резултата. Кубо съумя да стреля сред краката на Рюдигер, само че Куртоа внимаваше и мазета топката.

Вратарят на гостите Алекс Ремиро за следващ път трябваше да потвърждава класата си в 71-ата минута, когато съумя да избави страховит удар на Винисиус. Бразилецът бе изведен зад защитата на гостите и опитва технично да трансферира стража на Сосиедад, само че Ремиро с една ръка съумя да предотврати сигурен гол и да избие в ъглов удар.

LIVE РЕАЛ М – РЕАЛ СОСИЕДАД 0:0

Реал М (4-3-3): 1 Куртоа, 6 Начо, 3 Милитао, 22 Рюдигер, 12 Камавинга, 15 Валверде, 8 Кроос, 19 Себайос, 21 Родруго, 9 Бензема, 20 Винисиус

Старши треньор: Карло Анчелоти

Реал Сосиедад (4-4-2): 1 Ремиро, 6 Елустондо, 5 Субелидия, 24 Льо Норманд, 12 Муньоз,  14 Кубо, 4 Йяраменди, 3 Субименди, 23 Мендес, 10 Оярсабал, 19 Сьорлот

Старши треньор: Иманол Алгуасил
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР