Отборите на Реал Мадрид и Еспаньол играят при резултат 1:1

...
Отборите на Реал Мадрид и Еспаньол играят при резултат 1:1
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Еспаньол 1:1, Винисиус възстанови равенството

Отборите на Реал Мадрид и Еспаньол играят при резултат 1:1 в мач от 25-ия кръг на Ла Лига. 

Хоселу даде преднина на каталунците още в 8-ата минута, а Винисиус Жуниор възвърне равенството в 22-ата минута на срещата.

Още във втората минута гостите сътвориха сериозна заплаха пред вратата на " кралете ". Тибо Куртоа обаче се намеси чудесно, с цел да не разреши на Хоселу да открие резултата. Последва корнер, с който Реал Мадрид се оправи без проблеми.

В 8-ата минута каталунците поведоха в резултата. Всичко стартира от неточност на Чуаемни в центъра. Той загуби топката, а по-късно последва пробив отдясно и пас към Хоселу, който се включи чудесно в пеналтерията. Нападателят прати топката от близка отдалеченост в мрежата на Тибо Куртоа.

Еспаньол бе покрай втори гол в 15-ата минута, когато Тибо Куртоа не съумя да се намеси безапелационно и изпусна топката. Последва втори удар, който обаче мина настрана от задачата. След хаоса в наказателното поле на домакините, каталунците имаха искания за дузпа, само че такава не бе отсъдена. 

Дани Карвахал опитва да стреля от воле в 21-ата минута, само че осъществяването му не бе положително. Той не уцели топката по най-хубавия метод и я прати високо над напречната греда. Само минута по-късно обаче Винисиус Жуниор възвърне равенството след страховит самостоятелен рейд отляво и завършващ удар по земя в далечния ъгъл на вратата. Бразилецът не остави никакъв късмет за стража на каталунците. 

Натискът на Реал Мадрид се ускори, търсейки цялостния поврат. В 25-ата минута Тони Кроос си опита шанса с изстрел отвън наказателното поле. Шутът му обаче не попадна в задачата. Мигове по-късно и Федерико Валверде стреля от сериозна отдалеченост, само че топката прелетя над напречната греда. Три минути по-късно пък Родриго също бе покрай това да порази вратата на Пачеко с удар от отдалеченост. 

LIVE Реал Мадрид - Еспаньол 1:1

0:1 Хоселу 8'

1:1 Винисиус Жуниор 22'

Съставите на двата тима:

Реал Мадрид: 1. Тибо Куртоа, 2. Дани Карвахал, 3. Едер Милитао, 6. Начо, 12. Едуардо Камавинга, 8. Тони Кроос, 10, Лука Модрич, 18. Орелиен Чуамени, 15. Федерико Валверде, 20. Винисиус Жуниор, 21. Родриго

Старши треньор: Карло Анчелоти

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР