Отборите на ПСВ Айндховен и Борусия Дортмунд не се победиха

...
Отборите на ПСВ Айндховен и Борусия Дортмунд не се победиха
Коментари Харесай

ПСВ и Борусия Дортмунд оставиха развръзката за реванша

Отборите на ПСВ Айндховен и Борусия Дортмунд не се победиха и приключиха наедно 1:1 в първия двубой от техния спор на осминафиналите в Шампионската лига, който се изигра на стадион " Филипс " в Нидерландия.

" Жълто-черните " от Германия взеха преднина в средата на първото полувреме посредством Дониел Маален, който се разписа със страховит изстрел под гредата, наказвайки някогашния си клуб, за който офанзивният футболист игра сред 2018 и 2021 година.

Отговорът на домакините пристигна при започване на второто полувреме, когато Оливие Боскагли беше препънат в наказателното поле от Матс Хумелс, а Луук де Йонг осъществя отсъдената дузпа, изравнявайки резултата за " филипсите ".



Малко след приключването на първия час игра Исмаел Сайбари от състава на ПСВ получи пространство към дъгата на наказателното поле и опита изстрел, който обаче на откри задачата.

На другата врата Мариус Волф бе на път да означи доста атрактивно попадение, отклонявайки с пета осъществяване на Ян Маатсен от директен свободен удар, само че вратарят на нидерландския отбор Валтер Бенитес внимаваше и мазета.

Така дуела в южната част на Нидерландия завърши без победител и всички следва да бъде решено в реванша на " Сигнал Идуна Парк ", който по ще се организира на 13 март.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР