Отборите на Пирин (Благоевград) и Витоша (Бистрица) играят при 0:0

...
Отборите на Пирин (Благоевград) и Витоша (Бистрица) играят при 0:0
Коментари Харесай

Пирин - Витоша 0:0, гледайте тук

Отборите на Пирин (Благоевград) и Витоша (Бистрица) играят при 0:0 в мач от петия кръг на Група " А " на втората осмица на Първа лига. Двата отбора са на последните две места в групата без късмет да трансформират класирането си до края на плейофната фаза. " Орлетата " са в серия от три следващи загуби, а новакът Витоша към момента чака първата си победа в шампионата.

Пирин е в сериозна рецесия и загуби последните си 3 мача, като в тях позволи 9 гола. Преди това отборът от Благоевград се наложи с 3:1 при гостуването си в Бистрица. Дори и тогава съставът на Милен Радуканов позволи гол, както и във всеки различен от последните си 6 мача.

Наказан за срещата през днешния ден е Константин Ничев. Като цяло Радуканов възнамерява да заложи на много млад състав. Атаката ще се води от Флорент Боджадж и Радослав Кирилов.

 Витоша (Бистрица) - Пирин (Благоевград) @@@

Витоша в обособени мачове затруднява противниците си, само че по този начин и не намира път към успеха. На непознат терен " тигрите " се добраха единствено до 3 точки, а загубите са 12. Отборът на Костадин Ангелов е с най-слабата офанзива и най-слабата отбрана в Първа лига.

 Витоша (Бистрица) - Пирин (Благоевград) @@@

Двубоя през днешния ден ще пропусне осъденият Радко Мутафчийски. Костадин Ангелов още веднъж ще избра по-дефанзивна тактичност, а двамата нападатели ще са Даниел Кутев и Стефан Христов.

Трите мача сред Пирин и Витоша от началото на сезона приключиха с две победи на " орлетата " (1:0, 3:1) и едно тъждество (0:0).

ППЛ, 31-и кръг:

ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД) - ВИТОША (БИСТРИЦА) 0:0

Състави:

ПИРИН (4-2-3-1): Георгиев - Чапов, Сандев, Д. Митев, Попев - Траянов, Хендерсън - Паланков, А. Костадинов - Р. Кирилов; Боджадж
Старши треньор: М. Радуканов

ВИТОША (4-2-3-1): Георгиев - Гочев, Бонев, Ангелов, Гьонов - Старокин, Котев - Стоянов, Пеев, Кутев - Христов
Старши треньор: К. Ангелов

СЪДИЯ: Владимир Вълков
СТАДИОН: " Христо Ботев "

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ПИРИН
ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ВИТОША
КЛАСИРАНЕ

СТАТИСТИКА
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 5 кръг, неделя 22 април  Пирин (Благоевград) 0:0предстои  Витоша (Бистрица)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР