Отборите на Пирин Благоевград и Локомотив Пловдив се изправят един

...
Отборите на Пирин Благоевград и Локомотив Пловдив се изправят един
Коментари Харесай

Локо Пловдив ще иска да влезе в топ 6 срещу опрения до стената Пирин

Отборите на Пирин Благоевград и Локомотив Пловдив се изправят един против различен в ранния съботен дуел от 16-ия кръг от родната efbet Лига. Срещата започва в 15:15 часа и ще можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим конфликта минута по минута.

През седмицата се развихри скандал в отбора на „ орлетата “, откакто помощник-треньорът Шон Маккарти бе заловен да кара в нетрезво положение и след това бе освободен от поста си.

Иначе Мохамед Брахими е осъден за този дуел, до момента в който Станислав Костов и Преслав Йорданов не престават конкуренцията си за титулярно място в офанзивата на отбора.

Също по този начин стана ясно, че наградите в клуба са спрени на този стадий до подобряването на представянето на „ зелените “.

В тима на Локо Пловдив не престават самодейностите към 95-годишнината на клуба. В същото време пък треньорът Александър Тунчев разгласи, че отборът му би трябвало да е по-концентриран в офанзива и по-рано да затварят своите мачове.

„ Железничарите “ са в гонене на първата си „ суха “ мрежа от 15 октомври насам, когато приключиха пи нулево тъждество против Арда.

Иначе редица съществени футболисти в лагера на „ -черно-белите “ са с изтичащи контракти. Заговори се, че на „ Лаута “ към този момент обмислят и привличането на трима на нови задгранични футболисти през зимата, за които обаче няма съответна информация.

/ /

15:15 часа |

efbet Лига, 16-и кръг
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР