Отборите на Перу и Колумбия завършиха при равен резултат 1:1,

...
Отборите на Перу и Колумбия завършиха при равен резултат 1:1,
Коментари Харесай

Радост за Перу и Колумбия, Парагвай пък пропиля уникален шанс

Отборите на Перу и Колумбия приключиха при еднакъв резултат 1:1, който в последна сметка бе признат с наслада и от двете латиноамерикански селекции. Точката спомогна на гостите да се класират непосредствено на Мондиал 2018, до момента в който перуанците ще играят интерконтинентален бараж против Нова Зеландия за място на финалите в Русия.

 Бразилия оказа помощ на Аржентина, откакто разруши Чили с 3:0
Бразилия игра почтено и разруши Чили с 3:0

Алексис Санчес и компания ще пропуснат Мондиал 2018

След внимателно първо полувреме, гостите взеха задатък в резултата с помощта на огромната си звезда Хамес Родригес. Халфът на Байерн (Мюнхен) се оказа най-съобразителен в наказателното поле и сред няколко футболисти прати топката във вратата в 56-ата минута. Перу отвърна в 76-ата минута, когато Хосе Паоло Гереро технично трансферира стената от фаул и матираДавид Оспина.

Този резултат нямаше да свърши работа на домакините даже за бараж при положение, че Парагвай победи Венецуела, както се очакваше. Парагвайците обаче се провалиха. Цял мач те не съумяха да завладяват вратата на Уилкер Фаринес, макар че след почивката в игра се появи и ветеранът Оскар Кардосо. Вместо това, при една контра в 84-ата минута Янхел Ерера смълча всички на стадиона в Асунсион и донесе изненадващата победа на Венецуела.

 Аржентина се избави - победи Еквадор и е на Мондиал 2018
Лео Меси придвижи на тил Аржентина до мечтания Мондиал 2018

" Гаучосите " преодоляха Еквадор като посетител с 3:1

ПЕРУ - КОЛУМБИЯ 1:1

0:1 Хамес Родригес (56 " ), 1:1 Гереро (76 " )

ПАРАГВАЙ - ВЕНЕЦУЕЛА 0:1

0:1 Ерера (84 " )

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР