Отборите на Олимпик Марсилия и Метц не успяха да се

...
Отборите на Олимпик Марсилия и Метц не успяха да се
Коментари Харесай

Марсилия не успя да пречупи 10 от опашкаря Метц

Отборите на Олимпик Марсилия и Метц не съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 0:0 в ранния дуел от неделната стратегия на френската Лига 1. Срещата предложи обстановки и за двата отбора, а гостите играха и с човек по-малко от 56-ата минута на мача.

Именно Метц имаха първата обстановка в срещата, когато Тома Дюлен получи отляво в наказателното поле и шутира по диагонала, само че топката се отби от лявата греда зад Стийв Манданда и излезе в корнер.

В 21-ата минута гостите означиха попадение, само че то бе анулирано поради засада.

Само две минути по-късно Димитри Пайе изстреля същински снаряд от отдалеченост, само че топката се отби от напречната греда. Впоследствие Ченгис Юндер комбинира с Пол Лирола, който стреля, само че право във вратаря. В последна сметка бе отсъдена и засада на Лирола.

Гостите останаха с 10 души в 56-ата минута, когато Жемерсон извърши нарушаване против Пайе, а бранителят получи жълт картон. Ситуацията обаче беше прегледана със системата ВАР за възможен червен картон, който обаче бе доказан, а Жемерсон – изпъден.

След осъществяването на свободния удар топката бе вкарана в мрежата на Метц от Луис Енрике, само че попадението беше анулирано поради нарушаване против вратаря в битката за високата топка.

До края на срещата Марсилия натисна с човек повече в търсене на гола, само че отбраната на гостите съумя да издържи и да се избави от загуба.

По този метод марсилци остават на четвъртата позиция с актив от 23 точки, до момента в който Метц са на предпоследното 19-о място едвам 8 пункта.

⏱️ 90+9' FULL-TIME | The Olympiens are held to a goalless draw after a lively end to the second half. | 0⃣ - 0⃣ | ⚪️
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР