Отборите на Олимпиакос и Арсенал играят при резултат 1:3 в

...
Отборите на Олимпиакос и Арсенал играят при резултат 1:3 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Олимпиакос - Арсенал 1:3, греда за гостите

Отборите на Олимпиакос и Арсенал играят при резултат 1:3 в първи дуел от осминафиналната фаза на Лига Европа сред двата отбора. Мартин Йодегард откри резултата в 34-та минута. Юсеф Ел-Араби изравни в 58-та минута. Габриел Магаляеш върна задатъка на своя отбор в 80-та минута, а Мохамед Елнени довърши гърците за 3:1.

Гостите започнаха по превъзходен метод мача и още във втората минута Мартин Йодегард беше изведен на точката на дузпата, само че не улучи вратата на Жозе Са. Само 4 минути по-късно Пиер-Емерик Обамеянг откри топката с глава от няколко метра, само че Са се намеси по превъзходен метод, с цел да отбие топката в горната греда.

В 34-та минута гостите откриха справедливо попадение. Мартин Йодегард получи топката в центъра на терена, настройки си топката за изстрел и с мощен шут разстреля неориентирания Жозе Са за 1:0.

В 39-та минута гостите можеше да се забъркат в огромни неприятности. Давид Луис сгреши по очевиден метод пас в личното си наказателно поле и по знамение Бучалакис не съумя да накаже тази неточност, очи в очи с Бернд Лено.

В 42-та минута, след бърза контраофанзива, Букайо Сака откри Уилиан на левия фланг, който навлезе във вътрешността и стреля, само че ударът му беше изцяло облекчен от огромен рикошет.

В началото на втората част обаче гръцкият отбор върна паритета в резултата. След нова безумна неточност на отбраната на Арсенал, Юсеф Ел-Араби получи късмет от границата на наказателното поле и не сбърка за 1:1.

Натискът на домакините продължи и в 67-та минута резервата Ранджелович откри с отлично центриране на точката на дузпата Ел-Араби, чийто удар обаче беше блокиран в ъглов удар.

В 82-та минута, въпреки всичко, гостите съумяха да изковат скъп задатък. След осъществяване на ъглов удар, Уилиан откри глвата на Габриел, който с превъзходен отскок не остави шансове на М'Вия и заби топката зад тила на Жозе Са за 2:1. Пет минути по-късно Мохамед Елнени разстреля Жозе Са за трети път след нов страховит удар от над 25 метра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР