Отборите на Норич и Кристъл Палас не се победиха, завършвайки

...
Отборите на Норич и Кристъл Палас не се победиха, завършвайки
Коментари Харесай

Норич отново не устиска аванс и гледа към бездната

Отборите на Норич и Кристъл Палас не се победиха, завършвайки 1:1 в дуел от новогодишния 21-ви кръг на Висшата лига. "Канарчетата " водеха до самия завършек на срещата след попадение през първата част на Тод Кантуел, само че в 86-та минута Конър Уикъм означи изравнителен гол.

Двубоят стартира по желан за Норич метод. Още в 4-та минута Емилиано Буендия и Тод Кантуел си размениха няколко двойни подавания, преди Кантуел да приключи с акуратен удар от към 12 метра за 1:0.

До края на срещата срещата беше извънредно равностойна, като с напредването й гостите от Палас започнаха да гледат по-смело към вратата на Тим Крул. Техните старания доведоха до анулиран гол на Уилфред Заха в 84-та минута, само че единствено две по-късно цифровото изражение на таблото в действителност беше изравнено. Заха този път беше в ролята на подавач, като след негово прострелно центриране, паралелно на гол линията, Конър Уикъм се оказа най-добре пласиран, с цел да направи резултата 1:1.

По този метод Норич остана закотвен на дъното на таблицата, с актив от едвам 14 точки след 21 мача. Палас, от своя страна, заема 9-та позиция с 28 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР