Отборите на Наполи и Аталанта играят при резултат 0:1 в

...
Отборите на Наполи и Аталанта играят при резултат 0:1 в
Коментари Харесай

Наполи - Аталанта 0:1, гледайте тук!

Отборите на Наполи и Аталанта играят при резултат 0:1 в конфликта между тях от 1/4-финала за Купата на Италия на " Сан Паоло ". Резултатът в мача откри Тимоти Кастане в 50-ата минута.

Домакините са създали някои промени в стартовите единадесет, като в офанзива работят Хосе Кайехон, Пьотр Зиелински и Адам Унас. В средата на терена пък играта градят Марек Хамшик, Марко Рог и Амаду Диавара.

XI
#NapoliAtalanta
#TIMcup
#ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/XVseDT4uQ5
— Official SSC Napoli (@sscnapoli) 2 януари 2018 година
В състава на гостите също има някои промени, въпреки и по-малки. Андреас Корнелиус и Алехандро Гомес са двойката в предни позиции, а зад тила им работи Браян Кристанте. Двойката в средата на терена пък е формирана от Ремо Фрюлер и Мартен де Роон.

#NapoliAtalanta la videoformazione nerazzurra #TIMCup #GoAtalantaGo pic.twitter.com/5brKM60gd8
— Atalanta B.C. (@Atalanta_BC) 2 януари 2018 година Наполи имаше първата голова опция в мача. В 7-ата минута Хосе Кайехон бе изведен отляво, финтира защитнак и стреля по земя, като топката мина на сантиметри от гредата. Аталанта отговори с отдалечен удар на Мартен де Роон в 11-ата минута, само че той мина около вратата.

В 22-ата минута още веднъж домакините проведоха хубава офанзива на скорост, приключила с удар на Адам Унас, само че около вратата. Минута по-късно французинът бе изведен зад отбраната и опита задна ножица, само че още веднъж не откри очертанията на вратата.

В 30-ата минута Унас пропусна най-хубавата опция досега. Той получи страховит пас на метър пред голлинията, като изпревари директния си надзирател и стреля от придвижване, само че право в ръцете на вратаря.

Аталанта обаче също продължаваше да нападна самоуверено и в 32-ата минута Андреас Корнелиус бе открит с центриране в наказателното поле и стреля с глава, само че над напречната греда.

В 50-ата минута Аталанта стигна до разкриване на резултата. Папу Гомес напредна отляво и центрира към Корнелиус в наказателното поле, ударът на датчанина бе блокиран, само че топката се озова в Тимоти Кастане, който от близко я прати под напречната греда за 0:1.

Съставите на двата тима:

НАПОЛИ: Сепе, Хисай, Кирикеш, Кулибали, Руи, Диавара, Рог, Хамшик, Зиелински, Кайехон, Унас

АТАЛАНТА: Бериша, Паломино, Калдара, Толой, Фрюлер, Де Роон, Кастане, Госенс, Кристанте, Корнелиус, Гомес

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР