Отборите на Монца и Милан играят при резултат 1:0 в

...
Отборите на Монца и Милан играят при резултат 1:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Монца - Милан 1:0, Песина вкара от дузпа

Отборите на Монца и Милан играят при резултат 1:0 в мач от 25-ия кръг на Серия А. Двубоят започва в 21:45 часа, а на Gong.bg ще проследим най-интересното от него.

Милан стартира мощно срещата и сътвори няколко ранни благоприятни условия. Две минути след началото на срещата Йович стреля с глава при центриране от фал, само че с това прати топката в обятията на Микеле Ди Грегорио. В 5-ата минута пък късмет се откри пред Бенасер, който приключи отлична акция на " росонерите ", само че и той не съумя да преодолее стража на домакините.

В 21-ата минута Самуел Чуквуезе овладя подаване към грнаицата на наказателното поле, прицели се и стреля. Шутът му обаче отиде в средата на вратата и Ди Грегорио се оправи. Три минути след това Исмаел Бенасер върхлетя подаване в пеналтерията на Монца, само че осъществяването му бе неприятно и топката мина надалеч от задачата. 

Опасността се придвижи за кракто и пред вратата на Милан в 25-ата минута, когато Андреа Карбони пое и стреля от ръба на наказателното. Изстрелът му обаче по никакъв метод не затрудни вратаря на " росонерите " Майк Менян.

В края на полувремето Малик Тиау извърши нарушаване в личното си наказателно и това накара основния арбитър Андреа Коломбо да уточни бялата точка. ВАР прегледа ситуацията и извика рефера да гледа обстановката на монитора край тъчлинията, само че той не промени решението си. Матео Песина се нагърби с осъществяването и той съумя да надхитри Майк Менян и вкара за 1:0.

LIVE / 1:0

1:0 Матео Песина 45'

Съставите на двата тима:

Монца: 16. Микеле Ди Грегорио, 19. Самуеле Бириндели, 6. Роберто Галярдини, 47. Дани Мота, 11. Милан Джурич, 4. Армандо Ицо, 44. Андреа Карбони, 21. Валентин Карбони, 28. Андреа Колпани, 22. Пабло Мари, 32. Матео Песина

Милан:  16. Майк Менян, 42. Алесандро Флоренци, 28. Малик Тиау, 46. Матео Габия, 19. Тео Ернандес, 4, Исмаел Бенасер, 7. Ясин Адли, 17. Ноа Окафор, 8. Рубен Лофтъс-Чийк, 21. Самуел Чуквуезе, 15. Лука Йович
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР