Отборите на Монтана и Славия ще се изправят един срещу

...
Отборите на Монтана и Славия ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Славия иска да продължи доминацията си над Монтана

Отборите на Монтана и Славия ще се изправят един против различен в среща от 8-ия кръг на efbet Лига. " Белите " идват на " Огоста " в търсене на нова победа. Столичани записаха първия си триумф едвам в предишния кръг против Царско село, само че в този момент е значимо да покажат неизменност в изявите си. Домакините обаче също излизат единствено и само за победа, с която да зарадват своите последователи, изключително след провалянето от Ботев (Враца) в дербито на Северозапада в предишния кръг.

От позиция на статистиката, Славия е голям любимец за днешния дуел. " Белите " играят доста сполучливо против Монтана, като в досегашните 22 мача с този противник имат 17 победи, 3 равенства и единствено 2 загуби. Те завоюваха всеки от последните 10 конфликта с тях в елита.

И в този мач обаче тимът ще бъде воден от Мартин Кушев. Новият ментор Александър Тарханов още не е уредил документите си и не може да управлява тима. Той въпреки всичко ще бъде на трибуните на " Огоста ", а след мача ще пътува за Русия, с цел да се почисти всички административни спънки.

Домакините лъкатушат в изявите си от началото на сезона. Те демонстрираха някои положителни игри, само че позволиха и неприятни загуби. В клуба се надяват да се възползват от съмненията при славистите и да сложат края на " черната " си серия против този противник.

Треньорът Никола Спасов няма кой знае какви кадрови проблеми. Единствено Михов е в лазарета. Най-вероятно на терена ще излязат Макенджиев на вратата и Башлиев, Йорданов, Цонков и Айтов в отбрана. Ангелов и Илиев ще работят като отбранителни полузащитници, а Тасев и Георгиев ще стартират на двете крила. В офанзива ще се разчита на Бари, а зад тила му ще го поддържа Минков.

Гостите също нямат кадрови проблеми за днешната среща. Кушев се чака да заложи на Стергиакис на вратата и карето Томбак, Христов, Терзиев и Попадийн в защита. Карабельов и Гамаков ще работят в средата на терена, а Филик Кръстев ще бъде в роята на плеймейкър. Стоев и Кирилов ще бъдат на крилата, а офанзивата ще води Калоян Кръстев.

efbet Лига, 8 кръг:

МОНТАНА - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

МОНТАНА: Макенджиев, Башлиев, Йорданов, Цонков, Айтов, Ангелов, Илиев, Тасев, Минков, Георгиев, Бари

СЛАВИЯ: Стергиекис, Томбак, Христов, Терзиев, Попадийн, Карабельов, Гамаков, Ф. Кръстев, Стоев, Кирилов, К. Кръстев

Стадион: " Огоста ", Монтана
Съдия: Георги Иванов
Начало: 17:45 часа

efbet Лига 8 кръг, събота 3 октомври  Монтана 17:45предстои  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР