Отборите на Милан и Наполи се изправят един срещу друг

...
Отборите на Милан и Наполи се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Милан и Наполи нямат право на грешка, ако искат да бъдат част от борбата за Скудетото

Отборите на Милан и Наполи се изправят един против различен в дербито от неделната стратегия на Серия " А ". Няколко кръга преди сегашния 18-ти подобен, грандовете деляха първо място във краткотрайното класиране и към този момент намерено говореха за Скудетото. Тотален срив в техните редици докара до спад в позициите, а от това се възползва Интер, който с брилянтна серия от победи се настани на върха.
 Удинезе разруши като посетител опашкаря Каляри
Удинезе разруши като посетител опашкаря Каляри

Без напрежение

Домакините от Милан са на второ място във краткотрайното класиране, само че несъмнено разочароват с последните си дуели. Селекцията на Стефано Пиоли е на четири точки от градския си конкурент, а непостоянството на " росонерите " си проличава актива им за миналите 30 дни - 2 загуби, 2 победи и тъждество.

Ситуацията в редиците на Наполи е още по-зле. Лучано Спалети изпусна контрола над " партенопеите ", които са в серия от три мача без победа и две поредни загуби. Поради този факт, борбата на " Сан Сиро " се явява извънредно значима за шампионските упоритости и на двата тима. Нещо повече, мястото им в Топ 4 към този момент даже не наподобява и чак толкоз несъмнено...
 Аталанта - Рома 1:4 в мач от Серия
Тактиката на Жозе направи на пух и прахуляк Аталанта

Рома се приближава до Топ 4

За Милан срещата пропуща контузеният капитан Симон Кяер, също както Анте Ребич, Давиде Калабрия и младият пазач Плицари. До последно под въпрос пък ще бъдат Тео Ернандес, Рафаел Леао и Пиетро Пелегри.

Наполи няма да разчита на съществени играчи като Калиду Кулибали и Станислав Лоботка. Големите терзания обаче са свързани с контузиите на Елмас, Инсине и Фабиан Руис, които към момента не са сигурни за присъединяване си в конфликта.

Главен съдия на мача е опитният Давиде Маса.

Гледайте дуела Милан - Наполи директно в ефира на М ax Sport 3 от 21:45 часа.
 Лацио удари Дженоа и се приближи до Зона Европа
Лацио удари Дженоа и се приближи до Зона Европа

Лесен успех
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР