Отборите на Милан и Наполи направиха равенство – 1:1, в

...
Отборите на Милан и Наполи направиха равенство – 1:1, в
Коментари Харесай

Самоубийствен хикс парира Милан и Наполи, гостите на 15 точки от върха

Отборите на Милан и Наполи направиха тъждество – 1:1, в дербито на 13-ия кръг в италианската Серия А. Равенството по никакъв метод не устройва двата тима, откакто Наполи остана седми с 20 точки, до момента в който Милан е на нежеланото 13-о място с 14 пункта.

И двата гола на „ Сан Сиро” паднаха през първата част, откакто Ървинг Лосано добави топката след удар на Лоренцо Инсинье спрял в напречната греда на Джанлуиджи Донарума. В 29ата минута пък Джанлука Бонавентура означи страховит гол след завъртане и на процедура оформи крайния резултат в Милано.

Домакините започнаха мача по-агресивно, като с пропуски се регистрираха Раде Крунич, Лукас Пакета и Кшищоф Пьонтек. "Партенопеите " обаче бяха тези, които излязоха напред в резултата в 25-минута. Тогава Лоренцо Инсиние разтресе напречната греда с мощен удар отдалече, а Лозано притича и с глава прати топката в мрежата. Отговорът на Милан не закъсня и още в 29-ата минута Бонавентура изравни с мощен шут от границата на наказателното поле. В 32-ата удар на Хосе Мария Кайехон мина настрана от вратата. В 35-ата Хисай можеше да си означи автогол, откакто пресече изострен пас на Тео Ернандес, само че топката мина на сантиметри от гредата. В 42-ата Ребич излезе на добра позиция, само че ударът му с глава се оказа неакуратен.
В 58-ата минута гостите проведоха добра офанзива, само че Инсиние стреля настрана от вратата. В 69-ата Елмас падна в противниковото наказателно поле след интервенция на Джанлуиджи Донарума, претендирайки за дузпа, само че вместо това получи жълт картон за симулация. В 79-ата Кулибали съумя да блокира удар на Пьонтек.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР