Отборите на Мексико и Аржентина се изправят един срещу друг

...
Отборите на Мексико и Аржентина се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Феновете на Аржентина и Мексико се готвят за мача между двата тима

Отборите на Мексико и Аржентина се изправят един против различен тази вечер в мач от група „ С “ на Световното състезание по футбол в Катар, а хиляди последователи на двата отбора към този момент се готвят за срещата, написа организация „ Ройтерс “.

„ Те са най-лудите и най-хубавите. Това е тъкмо нещото, което чакахме “, съобщи преди мача Ибрахим Хюсейн от Саудитска Арабия, облечен с фланелка на Лионел Меси. „ Аржентина постоянно ни e мачкала и гледа отвисоко на нас. Това би трябвало да се промени. Днес е денят, в който да пренапишем историята си в мачовете против тях “, пожела си Гилермо Санчес, 44-годишен почитател от Мексико Сити, който е в Катар с група другари.

Аржентина записа победи над Мексико в последните им три дуела на Световно състезание. Феновете на двата тима към този момент привлякоха вниманието в Катар, въпреки и с неособено положителен нюанс преди няколко дни. Мнозина мексиканци предизвикаха аржентински ентусиасти след провалянето на състава от Саудитска Арабия, което докара да улични конфликти в Доха.

„ Няма проблем мексиканците да се майтапят с нас, можем да го приемем. Но те не са в същата лига като Аржентина “, съобщи Джесика Мартинес, 33-годишна аржентинка от Буенос Айрес, която също е в Катар за Мондиал 2022. „ Припомнете ми какъв брой международни трофеи има Мексико? О, да – николко! Колко има Аржентина? Две към този момент, само че три в края на шампионата – единствено гледайте “, добави Мартинес.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР